Tiimi

Juuli Ylisaari

juuli@studioinspo.fi

Moikka! Oon Juuli, yksi kolmesta Inspon omistajista. Intohimonani on vaaleat hiukset, mutta myös värjäyksiä on ihana päästä tekemään. Mun penkissä voit olla hiljaa tai höpötellä mitä mieleen tulee. Mulle onnistumisen tunne tulee siitä, kun sulle jää kampaajakäynnistä hyvä mieli ja mikä tärkeintä, upeet hiukset! Nähdään Inspolla <3

 

Mari Karvonen

mari@studioinspo.fi

Rakastan räätälöidä juuri sinulle sopivat, ihanat hiukset! Raidoitukset ja erilaiset vaalennustekniikat ovat lähellä sydäntäni. Teen myös paljon erilaisia pidennystöitä, olipa kyseessä sitten pidennys tai tuuhennus. Panostan myös hiusten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin mikä ulottuu aina kampaajan penkkiäni pidemmälle – katsotaan sinulle sopivat ohjeet myös kotona tapahtuvaan ylläpitoon.Tehdään pieniä hiustaikoja yhdessä, tervetuloa nauttimaan inspiroivaan Inspoon!

Jenni Ojala

jenni@studioinspo.fi

Oon valmistunut parturi-kampaajaksi 2018. Suhtaudun työhöni suurella intohimolla, haluan tehdä aina työni hyvin ja huolella. Vahvuuksiini kuuluu raidoitukset ja värjäykset. Rakastan nähdä oman kädenjäljen tuloksen ja haluan myös, että asiakkaalla on mukava ja rento olo istua penkissäni. Onkin ihanaa nähdä, kun asiakas lähtee hymyillen penkistäni. Tervetuloa niin uudet kuin vanhat asiakkaat!